Standard.al

E frikshme, lisharsja lëviz vetë pa fryrë erë dhe pa lëvizur askush

0

Në një park të Rhode Island në Shtete të Bashkuara, është filmuar një luhajë që shkonte para dhe pas, ndërsa në afërsi nuk ndodhej askush, dhe nuk frynte erë.

Scotty Denton që ka shkuar me fëmijët e tij, nuk ka dalë nga makina, vetëm se e ka xhiruar ulësen e kaltër, që lëvizej nga ‘fantazma’,.

“Ne jemi në parkun e lojërave, por fëmijët nuk duan të dalin, sepse kjo është e frikshme. Nuk është askush në të, dhe nuk ka erë”, shpjegon babai, për aktivitetin që zhvillohej.

Në videon që është parë afro pesë milionë herë, mund të shihni ngjarjen e tmerrshme, që nuk dihet se si është shkaktuar.

“Unë kaloj shpesh këtej, dhe e shohë këtë luhajë që lëvizë vet, pa e pasur askënd afër” është një koment lidhur me rastin.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.