Standard.al

3 filxhanë në ditë nga ky lëng dhe shikoni rezultatet mahnitëse

0

Kur është fjala për eliminimin e dhjamit dhe yndyrës nga trupi, të gjithë priremi të zbulojmë mënyra të reja për të stimuluar këtë proces. Për shkak të efikasitetit të saj kjo recetë jep rezultate për një kohë të shkurtër dhe per shkak të efikasitetit është përdorur në mbarë botën.

Përgatitja:

Merrni 800 ml ujë, 1 shkop kanellë dhe 3 gjethe çaji.

Lerini të vlojnë në ujë dhe pas vlimit lerini 15 minuta me kapak. Kjo recetë këshillohet të konsumohet para vaktit të mëngjesit, pas zgjimit. Kupa e parë duhet të konsumohet me stomak bosh, tjetra menjëherë pas mëngjesit. rekomandohet të konsumohet edhe një tjetër në mbrëmje para gjumit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.