Standard.al

#WeAreAllLeoMessi, E gjithë bota për yllin e futbollit botëror

0

Messi ka njohur vendimin Gjykatës që e ka dënuar me 2 vjet burg për evazion fiskal por nuk do ta vuaj dënimin në qeli pasi do të shlyej dënimin financiar.

Barcelona me këtë rast ka hapur një fushatë në mbështetje të yllit të saj dhe në pak kohë ka marr mbështetje nga e gjithë bota.

#WeAreAllLeoMessi, “Ne jemi të gjithë Leo Messi” quhet fushata që është duke i inkurajuar të gjithë mbështetësit e yllit argjentinas që ta bëjnë të njëjtën gjë q ëtë jenë në mbështetje të tij.

Screenshot_7-17

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.