Standard.al

Dërgoni këto mesazhe që do ta çmendin të dashurin tuaj

0

Ngacmojeni me mesazhe të cilat nuk i pret dhe nxeheni për atë që do të ndodhë më vonë…

Ju rekomandojmë të shikoni listën e mesazheve që i dashuri juaj mezi pret që t’i marrë. Këto mesazhe do t’i zgjojnë atij imagjinatën dhe nuk do të rezistojë gjatë.

Mesazhet:  

E di që po shkon në palestër, por ruaj pak fuqi edhe për më vonë.

Po mban kravatë të zezë? Eja ta shfrytëzojmë sonte.

Kur mbërrin? Nuk kam të brendshme.

Më duhet të të tregoj diçka që e kam fshehur në reçipeta. Ma kujto kur të vish.

E kam fotografuar prapanicën tënde sot kur ke dal nga shtëpia. Mahnitëse!

Do ta tregoj nëse më ndihmon.

Kam pasur ditë të ngarkuar sot. A do të më ndihmosh të relaksohem?

Kam një lodër të re. Do luajmë sonte?

E kam veshur fustanin që e do…por pa asgjë nën të…

Po mendoj për ty gjithë ditën, nuk është aspak mendim naiv.

Eja tek unë për një orë. Nuk ke nevojë për shumë rroba.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.