Standard.al

Gjeli Baltazar bën parashikimin, ja kush fiton sot (FOTO)

0

Nuk e dimë nëse gjeli Baltazar është trukuar për të zgjedhur Francën si favorite për të kaluar Gjermaninë në ndeshjen e mbrëmjes së sotme, por e vërteta është se ne prognozën e tij gjeli i famshëm i Euro 2016 ka zgjedhur Francën si ekip fitues. Shpresojmë Baltazar të mos ketë konflikt interesi dhe të mos jetë me prindër francezë, pasi ndryshe duhet të kishte dhënë dorëheqjen nga prognoza.

gjeliii-800x445

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.