Standard.al

Franca shkon në finale(Video)

0

Franca dhe jo Gjermania është skuadra e dytë finalist. Francezët morën një fitore të vjedhur me dy gola të Antonie Grizhman.

Golin e parë me penallti dhe goline dytë pas një gabimi të gjermanëve në mbrotje. Gjermania pati shumë raste për gol në këtë ndeshje por nuk patën fatin që të finalozoheshin me gol.

Gjermania ka donimuar ndeshje në kontrolline lojës por nuk ka arritur që të finalizonte me sukses aksionet e shumta.

Franca do të takoj Portugalinë në finale e 10 Qershorit në Paris.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.