Standard.al

Gjendet mënyra e re më efikase për të shpëtuar celularin tuaj nga rënia në ujë

0

Të gjithë kemi dëgjuar se nëse telefoni bie në ujë e fikni atë dhe e fusni në një qese më oriz dhe ai rregullohet.

Por ka një mënyrë tjetër më efikase për ta bërë këtë. Kompania për prodhimin e telefonave, Gazelle ka kryer disa teste dhe ka ardhur në përfundim se më efikas në shpëtimin e telefonit është materiali i cili u shtrohet maceve në strofullin e tyre. Ky material është më absorbues se sa orizi dhe ka dhënë rezultate shumë më të mira në këtë drejtim.

Po ashtu, rezultate më të mira se orizi kanë dhënë edhe silica gel, kuskusi dhe tërshëra të cilat kanë qenë shumë më të mira në absorbimin e lagështisë.

99-cat-litter-tray-with-shield_1467810643-3633241

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.