Standard.al

Mendoni më shumë sec duhet? Ja si të ndaloni

0

Nëse dikush e ka shprehi të mendojë vazhdimisht dhe pa nevojë, ai/ajo krijon “diçka” nga asgjë

Krijon probleme të panevojshme për veten dhe, përderisa anëtarët e familjes dhe shokët mund t’ju falin, kolegët dhe menaxherit mund të mos ua falin për këtë

Prandaj, duhet të uleni në qetësi dhe të relaksoheni çdo herë që mendja përpiqen të mendojë shumë.

Bëni pauza shpeshherë

Mos mendoni shumë pasi të keni qëndruar në pauzë për një kohë të gjatë. Thjesht përfundoni projektet tuaja dhe pjesa tjetër është mirë.

Ndani ndjenjat dhe idetë

Në vend se t’i mbani gjërat në vete, përpiquni ta ngrini zërin.

Kjo do t’ju mundësoj dy palëve ta kuptoni njëri-tjetrin më mirë dhe të vazhdoni tutje në mënyrë më të mirë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.