Standard.al

Një bar ku kafen mund ta shoqërosh me …seks oral

0

Të ulesh në një kafe dhe të porositësh kafe apo çaj dhe kur i hedh një sy menusë sheh se atë mund ta shoqërosh edhe me një …seancë seksi oral. Gjithçka është realitet në Gjenevë në barin e quajtur “Fellatio Cafe” ku prostitucioni është legal. Aty mund të porositësh një gotë çaj apo kafe dhe ta shoqërosh me një orale.

Kafeneja do të hapet në fund të vitit 2016. Sipas pronarëve klienti do të ulet në bar, ku do të pijë dhe do të shijojë pak seks oral. Sipas një përfaqësuesi të kësaj kafeneje, për 5 apo 10 minuta përfundon gjithçka. Çmimi i këtij shërbimi do të kushtojë rreth 40 funte

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.