Standard.al

E bllokon tjetrin dhe tallet me të: Shoferi “ndihmohet” nga ai që e bllokoi! (Video)

0

Në një video të ngarkuar në rrjete sociale, shfaqet një shofer që nuk mund të dalë nga parkingu, meqë është bllokuar nga dy vetura tjera.

Automobili bën lëvizje të vogla para dhe prapa, në përpjekje e kot në hapësirën e ngushtë, transmeton Telegrafi.

Por, atypari kalon një kalimtar rasti dhe e ndihmon shoferin duke treguar se si të lëvizë dhe të mos godasë makinat.

Në fund të videos që zgjat rreth një minutë, mund të shihni se çfarë ndodhë vetura është gati të largohet dhe se kush e ndihmoi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.