Standard.al

Tronditëse, femijët ushtarë të ISIS ekzekutojnë me arme të dyshuarit për spiunazh (FOTO+18)

0

Pamje të reja tronditëse janë publikuar duke treguar fëmijë ushtarë të ISIS të cilët ekzekutojnë dy robër talebanë, të akuzuar për spiunazh.

Në këto pamje duket sesi të rinjtë mbajnë pistoleta prapa kokave të personave rob para se ti qëllojnë ata, shkruan “The Sun”, dhe besohet se këto vrasje janë kryer nga grupe në Afganistan dhe Pakistan.

Të dy personat të cilët janë kapur rob janë anëtare të talebanëve, të cilët ISIS i konsideron si fajtor për spiunazh.  Spiunimi është përdorur si një justifikim për të kryer dënime me vdekje.

Megjithatë, video të ngjashme ku fëmijë shfaqen duke vrarë njerëz, nuk është hera e parë që është publikuar nga ISIS.

ISIS KILLINGS VIDEO

ISIS KILLINGS VIDEO

ISIS KILLINGS http://heavy.com/news/2016/07/new-isis-islamic-state-daesh-news-pictures-videos-khurasan-the-graveyard-of-murtadeen-apostates-2-taliban-afghan-national-army-soldiers-execution-full-uncensored-youtube-mp4-download-video/

ISIS KILLINGS VIDEO

 

ISIS KILLINGS VIDEO

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.