Standard.al

ja si reagojnë plakat kur ngasin Lamborghini për herë të parë (Video)

0

Vetura e shpejtë dhe luksoze, është bërë mjeti transportues i dy grave të moshuara.

Prej se e kanë hapur derën, gjyshet kanë filluar të shprehen me habi, pasi kjo është hera e parë që voziten me një Lamborghini, transmeton Telegrafi.

Pasi e kanë nisur disi makinën sportive, ato kanë dalë në rrugë ku kanë marrë vëmendjen e shumë kalimtarëve.

Gratë i kanë përshëndetur njerëzit, ndërsa nuk ndalonin së qeshuri nga eksperienca që iu jepte automobili i shtrenjtë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.