Standard.al

Italia fiton “betejën” me tifozet super seksi në tribuna

0
Gjatë ndeshjes mes Gjermanisë dhe Italisë kishte garë edhe në tribuna mes bukurosheve italiane dhe atyre gjermane.
Gjermania u kualifikua në gjysmëfinale të Euro 2016 pasi mposhti Italinë pas ekzekutimit të penalltive.
Por, Italia e fitoi betejën e bukurosheve që ishin prezentë në stadiumin Matmut Atlantique.
20160702-636030891387097879-20160702204842-kpag-980x554-mundodeportivo-web_1467531826-1617895soccer-euro-2016-germany-italy-04436-20160702200628-kjxf-980x554-mundodeportivo-web_1467531826-9867375458375233-20160702201908-kjxf-980x554-mundodeportivo-web_1467531826-769315620160702-636030873019345879-20160702201715-kpag-980x554-mundodeportivo-web_1467531826-4519895458374607-20160702201315-kpag-980x554-mundodeportivo-web_1467531826-5660746458375427-20160702202346-kpag-980x554-mundodeportivo-web_1467531826-1112014458375391-20160702202344-kjxf-980x554-mundodeportivo-web_1467531826-6635721458375113-20160702201900-kjxf-980x554-mundodeportivo-web_1467531826-6592309458375751-20160702203422-kpag-980x554-mundodeportivo-web_1467531826-8544842458375699-20160702202921-kpag-980x554-mundodeportivo-web_1467531826-140620520160702-636030882945781879-20160702203534-kpag-980x554-mundodeportivo-web_1467531826-6408621

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.