Standard.al

Mashtronte se nuk ka këmbë për të lypur në rrugë, ja cfarë i bën një kalimtar (VIDEO)

0

Një burrë që pretendonte se ishte me aftësi të kufizuara, në mënyrë që ta ketë më të lehtë të kërkoi para në rrugë, është kapur nga një kalimtar rasti duke gënjyer

Burri që kishte mbështjellë këmbët deri në gjunjë nën rroba dhe pretendonte se i kishte se këputura , kishte kaluar ditën duke qëndruar mbi një skateboard duke kërkuara lëmoshë.

 

Por një kalimtar rasti ishte vigjilent, dhe arriti t’i sheh majat e gishtërinjve që i kishte fshehur nën rroba, dhe dukej sikur i kishte të amputuara këmbët.

 

Me të kuptuar se bëhet fjalë për mashtrim, ky kalimtar vendosë të ndalet tek ai dhe të ballafaqohet me të, në prezencë të qindra qytetarëve që kalonin në atë rrugë.

https://www.youtube.com/watch?v=dQ_lCDRixlI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.