Standard.al

Baby G e Besnik Qaka njoftojnë fansat në Instagram për një duet

0

BabyGee dhe Besnik i Nrg do të vijnë së shpejti në një duet. Kështu kanë njoftuar anëtarja e “On Records” dhe lideri i “NRG Band” përmes rrjeteve sociale.

“Vijmë shumë shpejt me Besnik Qakën. Më besoni se do ta doni!”, ka shkruar këngëtarja në Instagram.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.