Standard.al

Ja si ta mbushni telefonin në mënyrë që bateria të qëndroj më gjatë

0

Mësoni disa mënyra si ta mbushni baterinë e telefonit tuaj në mënyrë që ta keni sa më gjatë

Telefoni është bërë pjesë e pandashme e jetës sonë. Përdorimi i tij mbase është i lehtë, megjithatë ka diçka që na shqetëson të gjithëve. Kjo është bateria e cila harxhohet shpejtë.

Ju sjellim disa mënyra si ta mbushni telefonin tuaj, në mënyrë që bateria e tij të qëndroj më gjatë.

Përdoreni mbushësin që ka ardhur me telefonin tuaj. Çdo lloj tjetër do ta mbushte atë më ngadalë dhe do ta dëmtonte baterinë e telefonit tuaj.

Mbajeni telefonin të ftohtë. Nxehtësia është armiku i baterisë së telefonit tuaj. E shpenzon baterinë shpejt dhe e shkatërron atë.

Mundohuni ta mbani baterinë gjysmë të mbushur. Sipas Google, thuhet se duhet ta mbani baterinë të mbushur mbi 50% sa më shumë që të jetë e mundur.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.