Standard.al

Basha: Opozita e vendosur për reformë sipas Venecias

0

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka përsëritur edhe njëherë tjetër qëndrimin e Partisë Demokratike, për të mos votuar reformën në drejtësi, pa zbatimin e rekomandimit numër 88 të Komisionit të Venecias. Në një postim në Facebook, Basha thotë se opozita ka ofruar zgjidhje për moskapjen politike të sistemit të drejtësisë dhe se ajo që duhet të bëjë mazhoranca është të japë konsensus.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.