Standard.al

Fjala është e penalltive, Zvicër – Poloni 1:1

0

Ka përfundluar edhe koha shtesë e sfidës Zvicër – Poloni.

Tani fjala do të jetë e penalltive të cilat do të vendosin se kush e vazhdon më tej sfidën dhe kush kthehet në shtëpi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.