Standard.al

Fjalët e para dhe krenari në sytë e Lorik Canës

0

CANA: IMAZHI I SHQIPËRISË PAS KËTIJ EVROPIANI KA NDRYSHUA

Nga Ministria e Jashtme, kapiteni Lorik Cana falënderoj edhe njëherë tifozët për mbështetjen që i kanë dhënë skuadrës. Ai tha se pas këtij Europiani, imazhi i Shqipërisë ka ndryshuar. “Të gjithë njerëzit na kanë nderuar dhe mbështetur. Faleminderit për mirënjohjen tuaj. Secili prej nesh kur është bërë futbollist, është bërë një person që me punën e tij të marr kënaqësi për veten dhe për njerëzit e tij. Ne e ndjejmë kënaqësinë dhe motivin për të ecur para.”, tha Cana.

LORIK CANA-TIFOZËVE: FALEMINDERIT PËR MBËSHTETJEN, EDHE NË KËTË DITË TË NXEHTË

Ndërkohë, një mesazh të ngrohtë para tifozëve dha dhe kapiteni i kombëtares, Lorik Cana. Futbollisti falënderoj tifozët për mbështetjen. “Përshëndetje të gjithëve, përveç faktit që është shumë nxehtë ju falënderoj që jemi këtu dhe për mbështetjen. Ne ju falënderojmë për mbështetjen. Ne e kemi një atdhe dhe Tiranën e ndjejmë si kryeqendër, ndaj faleminderit.”, tha Cana

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.