Standard.al

Irlandë-Gjermania, kuq e zinjtë e ndjekin me ankth ndeshjen (Video)

0

Të gjithë shqiptarët ku ndodhen janë duke ndjekur me ankth ndeshjen mes Irlandës së Veriut dhe Gjermanisë, pasi një rezultat i thellë i “panzerave” do ti jepte një mundësi të mirë për të ecur në raundin tjetër të Europianit.

Edhe lojtarët e kombëtares kanë ndjekur me ankth 45 minutat e para të ndeshjes së Gjermanisë, duke pritur një rezultat më të thellë se sa ai që përfundoi pjesa e parë.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.