Standard.al

Celulari juaj regjistron fshehurazi ku shkoni? Ja si mund ta shihni..

0

Nuk ka rëndësi nëse keni një celular “iOS” apo “Android”, pasi receptorët e telefonit mund të shohin se ku shkoni, dhe të regjistrojnë të gjithë informacionin.

Të dhënat shërbejnë si një mënyrë për t’ju kujtuar se ku keni qenë ekzaktësisht.

Gjithashtu, kjo lejon telefonat celularë t’ju japin informacion, duke ditur ku tentoni të shkoni dhe në çfarë ditësh.

E gjitha kjo mundësohet nga Google, në faqen e “Timeline”, që njihej më parë si “Location History”.

Nëse klikoni opsionin, mund të shihni një hartë të të gjithë vendeve që keni qenë, të grupuara në udhëtime dhe me data të caktuara. Në të njëjtën faqe ju mund ta ndaloni këtë opsion, ta bëni pause, ose ta aktivizoni, nëse dëshironi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.