Standard.al

USA vs Europë/ Pyet 200 vajza “A do bësh seks me mua”? Rezultat i pa parashikuar… (VIDEO)

0

Djaloshi që e provoi në SHBA që të fitronte qoftë dhe një nga 100 vajzat që i pyeti nëse duan të bëjnë seks me të, vendosi të bëjë të njëjtën pyetje në Europë.

Gjatë dy javëve qëndrim në disa vende të BE, Brian ka folur me plot 200 vajza, iu me secilën prej tyre ka biseduar duke u shtruar pyetjen unike: “A dëshiron të bësh seks me mua?”

 

Nëse në SHBA, Brian dështoi me sukses duke mos marrë pëlqimin e asnjërës prej 100 vajzave, në Europë duket se kjo ishte më pak e ndërlikuar.

Në videon që shikoni më poshtë, vajza e fundit që ai pyet, e pranon pa e bërë të gjatë, madje e kërcënon se nëse nuk do të bëjë seks me të menjëherë sikurse kërkoi, do ta pësonte.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.