Standard.al

Provokon të dashurin gjatë ndeshjes të skuadrës së zemrës, reagimi i cmendur… (VIDEO)

0

Kampionati Europian është në fokusin e ditës ngado. Emocionet që transmeton ky kampionat kanë përfushirë të vegjël dhe të mëdhenj, pa dallime gjinore.

Celebrimet e golave apo edhe reagimet në raste kur nuk shënohet janë të ndryshme.  Disa duke qarë disa duke qeshur disa duke u treguar agresivë, si edhe tifozi në video.

E dashura e tij ka dashur të shikojë reagimin e tij në rastet kur shkëputet  linja e transmetimit dhe sidomos në momentet decizive , në goditejet e  prera, apo kur është rasti fiks para portës së kundërshtarit. Tifozi turk nuk arrin të qetësohet pas asaj që ndodh…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.