Standard.al

Marina Fara nuk ndalet, vazhdon të tërheqë vëmendjen me linjat seksi (Foto)

0

Qëllim në vetvete apo jo, ka pak rëndësi. Marina Fara ia ka dalë të tërheqë pas saj jo vetëm vëmendjen e meshkujve, por edhe të portaleve, teksa publikon në instagramin e saj një seri të re fotografish artistike. Dhe natyrisht format gjeneroze, dalin në pah.

 

marina 2marina

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.