Standard.al

I mungon prania e të atit, djali i Dr. Florit, i lumtur në krahët e së ëmës

0

I mungon prania dhe dashuria e të atit, por Blerina përpiqet maksimalisht t’i dhurojë një fëmijëri të bukur. është fjala për djalin e vogël të Dr. Florit, i cili po rritet nën kujdesin dhe përkushtimin e nënës së tij Blerina, që sikurse shihet edhe nga fotot, e bën të lumtur vogëlushin, ashtu si cdo nënë fëmijën e vet. Kjo foto është publikuar në instsgramin e Blerinës, gjatë pushimeve të tyre në Turqi.

 

blerina

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.