Standard.al

Polici francez habit tifozët shqiptar me veprimin e tij (FOTO)

0

Ndeshja Shqipëri-Zvicër nuk ka përfshirë vetëm shqiptarët dhe tifozët që janë të pranishëm por edhe policët francezë në qytetin e Lensit që kanë përshëndetur tifozët shqiptar duke bërë me duar simbolin e shqiponjës.

francezi-ben-shqiponjen

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.