Standard.al

“By Lorik Cana”, bli shqip

0

Kapiteni Lorik Cana ka lancuar sitin e blerjeve online të bluzave, kapeleve apo cdo aksesori tjetër që  ka lidhje me Shqipërinë dhe vetë atë.

Kjo faqe do të lidhë më shumë shqiptarët në diasporë apo edhe më gjërë që të jenë sa më afër produkteve me simbole kombëtare.

Faqja e blerjeve mbae inicialet e emrit dhe të mbiemrit të tij bashë me numrin e fanellës që mban në kombëtare, momentalish edhe me ekipin e Nantes në Francë ku edhe luan.

http://lc5shop.com/en/

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.