Standard.al
Daily Archives

9 June, 2016

Pse duhet të  ecni zbathur

Të qendruarit zbathur në shtëpi ,për japonezët, është çështje respekti dhe higjene pasi në këtë mënyrë në shtëpi nuk hyjnë…

“By Lorik Cana”, bli shqip

Kapiteni Lorik Cana ka lancuar sitin e blerjeve online të bluzave, kapeleve apo cdo aksesori tjetër që  ka lidhje me Shqipërinë…