Standard.al

Kombëtarja/ Futbollistët priten nga tifozë specialë, në fund surpriza (FOTO)

0

Tofozëria shqiptare mund të thuhet me plot gojë se është pika e fortë e Kombëtares.

Të shumtë kanë qënë tifozët që i kanë ndjekur lojtarët në përgatitjet e stërvitjes së  sotme në Francë.  Të veshur kuqezi kanë bërë tifo si të ishte duke u luajtur ndeshje kualifikuese.

Në fund të stërvitjes lojtarët i kanë surprizuar duke u dhënë dhuratë topat apo bluzat me nënshrimin e tyre… dhe sigurisht foto të pa harruara.foto(fshf)13419030_975367302562499_153997751331155793_n 13269271_975367662562463_7275127121769685650_n

13327447_975367452562484_8029065062431144849_n 13325638_975367809229115_6402133485678204757_n 13327447_975367452562484_8029065062431144849_n 13330899_975368049229091_826940739170376277_n 13330993_975367649229131_2872337940820779544_n 13332766_975368055895757_8975453013333801969_n 13344555_975367635895799_1281173121686727967_n 13413038_975367812562448_3173028191910619144_n 13417615_975367305895832_7471167242546065760_n 13418814_975367955895767_6385122540359451691_n

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.