Standard.al

Ja pritja që ju bë Kombëtares Shqiptare në Francë (FOTO)

0

Ka mberritur ne France kombetarja shqiptare e futbollit. Ajo eahte nisur ne oren 11.30 nga aeroporti i Bergamos me avion charter per te mberritur ne oren 13.20. Pas mberritjes skuadra ka zbritur sipas nje ceremoniali te caktuar nga UEFA per te gjitha skuadrat e Europianit dhe ky ceremonial eshte xhiruar nga grupet e UEFA per tu perdorur nga kanalet e tyre digitale. Ne aeroport kane dale per te pritur ekipin edhe kryetari bashkise se qyteti ku do te qendroje skuara dhe perfaqesues te tjere te pushtetit lokal. Nga aeroporti i Lannion, skuadra eshte nisur per ne Hotel L’Agapa ne Perros Guirec, i cili do te jete edhe rezidenca e Shqiperise ne Europian.

13413525_974738422625387_6308958946739276940_n 13413686_974738862625343_6966126783398961914_n 13319844_974737265958836_939334058461514392_n 13319901_974737602625469_9220419647519721794_n 13319995_974738619292034_8706610900730144296_n 13321901_974738319292064_3677209901699282455_n 13322119_974737989292097_3724149322734131156_n 13325451_974737645958798_8119429918647600581_n 13327353_974738605958702_2218726662065716416_n 13330913_974737755958787_2231357969107964589_n 13331107_974737909292105_3570594132841936673_n 13332878_974737272625502_2942012918836373830_n 13335511_974738385958724_2015911850051386352_n 13335939_974737469292149_4237520541790710377_n 13335999_974738205958742_2436035896431252477_n 13343001_974738112625418_7140113489973479301_n 13344772_974737655958797_1193338097408636431_n  13346835_974737865958776_5869733749004783028_n  13393952_974738152625414_7261795833993227505_n  13394186_974738795958683_8847847225106022877_n 13406821_974738392625390_4237938643059463878_n 13407019_974737842625445_1426741549883075849_n 13407019_974738555958707_6034020373087676991_n 13412941_974738822625347_2459521518024016092_n 13413525_974738032625426_4760729616572114155_n

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.