Standard.al

Naftëtarët e Ballshit sërish në protestë, kërkojnë pagat: Kërkojmë zgjidhje jo premtime, ose lamë jugun pa drita!

0

img-0762-c1200x600

 

Punëtorët e Kombinatit të Përpunimit të Thellë të Naftës në Ballsh e kanë nisur edhe këtë muaj me protesta, në kërkim të pagave të tyre.

Protestës sot iu bashkuan rreth 500 punëtorë të cilët nuk kanë marrë rrogat prej 10 muajsh.

Sekretari i Sindikatës së përpunuesve të naftës, Gjergji Selmani, tha se protesta është dhe një thirrje për Qeverinë që të rivendosë në punë kompaninë ARMO.

Do rrimë të gjithë këtu te porta dhe mund të shkojmë në TEC-e të bllokojmë Nen/Stacionin elektrik që furnizon me energji të gjithë jugun si dhe stacionin e ujit të pijshëm në Poçëm” u shpreh i revoltuar ai.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.