Standard.al

FOTO-LAJM/ Cfarë fshihet poshtë tapetit në Parkun e Liqenit Artificial?!

0

Inagurimi i këndit tek Parku i Liqenit Artificial, ishte një aktivitet në pamje i bukur për fëmijët, por gjithcka fshihet pas luleve dhe zbnukurimeve të tij.

Me tu larguar vizitorët e vegjël dhe fatmirësisht që nuk u raportua ndonjë incident i mundshëm sepse poshtë këtij tapeti artificial ishte i shtruar betoni i hedhur prej gati 3 muajsh nga Bashkia e Tiranës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.