Standard.al

Paditet në gjykatë Eda Zari. E ëma: Më dhunon

0

Më datë 6 qershor këngëtarja e njohur shqiptare Eda Zari duhet të paraqitet në Gjykatën e Tiranës pasi mamaja e saj e ka paditur për dhunë dhe ka kërkuar nga gjykata që të lëshojë urdhër mbrojtjeje.

Nëna e këngëtare, Zh. Zari, në padinë e saj më 10 maj thotë se më 29 prill është dhunuar nga vajza, e cila jeton jashtë vendit.

Seanca e parë gjyqësore është mbajtur më 19 maj, por është shtyrë për në qershor pasi policia nuk ka mundur të njoftojë këngëtaren për këtë padi.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.