Standard.al

Meshkujt kanë një vend special ku pëlqejnë të bëjnë seks… (FOTO)

0

Sipas një studimi të ri të bërë nga një brend i njohur i prezervativëve, 73% e meshkujve dëshirojnë të bëjnë “ndyrësira” nën dush.

Edhe pse bërja dashuri në dysheme të kuzhinës tingëllon seksi, më shumë se gjysma e të anketuarve ka thënë që ai vend është shumë më pak seksi sesa nën dush.

Dhe jo vetëm kjo, 62% e tyre kanë thënë që më parë do të bënin seks nën dush se sa në tualet të avionit!

Pikërisht, obsesioni mashkullor me seksin nën dush ka kuptim. Gjithsesi patjetër duhet që të bëni dush, andaj përse atë detyrë të mos e bëni shumë më këndshme?

E qartë, ata të cilët e kanë bërë këtë pajtohen se magjia është mu në atë vend, madje 81% e atyre që kanë bërë seks nën dush dëshirojnë ta bëjnë sërish!

Hulumtuesit kanë shtruar pyetjen mbi stinën e preferuar të vitit kur duhet tregoni çapkënllëqe pas perdeve.

Është konstatuar që 56% e tyre mendon që vera është koha ideale për aksion në vaskë, gjë që është plotësisht kuptim i ri i “verës së nxehtë”.

Natyrisht, meqenëse hulumtimi lidhur me seksin nuk do të ishte i rëndësishëm pa pyetjet mbi fantazitë mbi njerëzit e famshëm, shkencëtarët kanë zbuluar që yjet të cilat më së shpeshti i përsërisin në fantazitë nën dush janë Channing Tatum dhe Jennifer Lorens.

Megjithatë, nuk e kuptojmë përse fantazitë e veta mbi ata të dy i përkufizojnë në banjë.

Ajo më e rëndësishmja që duhet ta mbani në mend nga ky hulumtim është që nuk ju nevojitet shumë që të keni verë çmendur.

Screen-Shot-2015-03-17-at-7.13.52-AM

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.