Standard.al

Këto janë tre shqiptaret e famshme të filmave porno (FOTO)

0

Breanne Benson, Alby Rides dhe Myla Sinanaj, mund të mos jenë emra të njohur tek ne, por mjafton të kërkoni në “Google” për to dhe mësoni për veprimtarinë e tyre.

Këto tre femra janë me origjinë shqiptare dhe janë të njohura në industrinë e filmave për të rritur.

po2_1464334687-6703886 po3_1464334685-6605016 po4_1464334683-6868035

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.