Standard.al

Stil unik, vajza ky është i duhuri për këtë verë

0

Mënyra më e mirë për t’iu dhënë një ngjyrë të re flokëve tuaja, është duke përdorur këtë inspirim të perëndimit të diellit.

Qindra femra nëpër botë tashmë kanë bërë këtë ngjyrë flokësh, duke fotografuar stilin e ri të tyre dhe duke i publikuar në rrjete sociale për t’i inspiruar të gjitha femrat e tjera.

Mënyra më e përsosur për të pasur pamje të bukur të flokëve duket se është kur ato përshtaten me perëndimin e diellit – dhe ky është padyshim trendi më i ri në botë.

Nëse keni menduar t’i ngjyrosni flokët, kjo është ngjyra që ju duhet.

1-167 3-94 4-65 5-59 6-46

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.