Standard.al

Reforma në drejtësi/ Bylykbashi: Opozita kërkon sistem të thjeshttë dhe efikas, Xhafaj: Opozita të reflektojë

0

Mbledhja e sotme e komisionit të Reformës në Drejtësi ka mbyllur diskutimet për nenet e kapitullit të drejtësisë.

Çështjet politike priten të diskutohen ditën e nesërme.

Në mbledhjen e së martës pritet të diskutrohen edhe propozimet e draftit të opozitës.

Oerd Bylykbashi tha se opozita kërkon një sistem të thjeshtë dhe efikas.

Ndërsa Fatmir Xhafaj tha se Partia Demokratike duhet te reflektoje mbi vlerësimet e eksperteve ndërkombëtare, të cilat kanë qenë të rakorduara edhe në Uashington dhe Bruksel.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.