Standard.al

Për herë të parë në histori, Ecuador shënon 45 gola vetëm në një ndeshje (VIDEO)

0

Nëse dikush ka mendur sesa mund të jetë rezultati më i thellë i një ndeshje, dhe ka menduar shifra të paimagjueshme, në kategorinë e tretë në Ekuador e pa imagjinueshmja është bërë realitet.

Një ndeshje në këtë kampionat të largët ka përfundur me rezultatin 44-1.

Sipas mediave ky rezutat është më i thelli në një ndeshje të ftbollit profesionist.

Një futbollist me emrin Ronny Meddina i shënoi 18 nga 44 golat e skuadrës së tij.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.