Standard.al

Nuk jeni vetëm….

0

Protesta e mbas- ditës së sotme ishte një për të mbrojtur fëmijët jetimë, pas disa skandaleve të dala në media për abuzimin dhe dhunimin e tyre. Protesta është zhvilluar përpara Piramidës, ku kanë qenë të shumtë pjesëmarrësit që marshonin në mbrojtje të fëmijëve jetimë. Protestuesit mbanin parulla ku thuhej “Ju nuk jeni vetëm”. Kënga e Majkëll Xheksonit “They dont care about us”. Dhe kënga “Live is life” shkruan Erjon Kristo në profiling e tij në Facebook, përpare se të filloj protesta. Ndërkohë Erjon Krisato në fjalën e tij gjatë protestës për fëmijët jetimë tha: “ Asnjë nga politikanët tanë nuk është i mirë. Asnjërit prej tyre nuk është  i tillë edhe pse u kanë bërë sherë dhe like në Facebook. Pët të gjithë qytetarët dua të them që të mos e humbni dinjitetin tuaj. Mos e shisni dinjitetin tuaj. Forca të ecim përpara”. Në  përfundim të tubimit u bë dhe një marshim paqësorë drejt sheshit Nënë Tereza, që është simboli I dashurisë që shqiptarët e vërtetë dinë të japin!/Standard.al

600 100-5 200-5 300-3 400-2 500-1

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.