Standard.al

Ky masazhim mund të bëjë mrekullira për shëndetin.

0

Ky masazhim mund të bëjë mrekullira për shëndetin. Ai ju ndihmon të lehtësoni dhimbjet e kokës, pagjumësinë, stresin etj. Mjafton vetëm të vendosni gishtin tregues tek balli, tek pjesa mes vetullave, dhe ta masazhoni për 45 sekonda. Duke ushtruar presion tek kjo pikë, ju do të përmirësoni qarkullimin e gjakut, do të stimuloni sekretimin e substancave të trurit, që njihen si endorfina, të ulni tensionin e muskujve etj. Për më tepër, kjo teknikë do t’ju ndihmojë që të qetësoheni, lehtëson dhimbjet e kokës, stesin, lodhjen kronike dhe dhimbjet e syve. Kjo teknikë do t’ju ndihmojë gjithashtu të pastroni hundët e zëna. Shtypni këtë pikë për të çlodhur shqisat dhe qetësuar mendjen dhe trupin.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.