Standard.al

“U Kry”, Kosova pranohet në FIFA

0

Është bërë realitet ëndrra e shumë shqiptarëve. Kosova është anëtarja më e re e FIFA-s.

Vendimi është marrë në Kongresin e sotëm të organizuar në Meksikë dhe 141 shtete kanë mbështetur kërkesën e Kosovës, ndërsa 23 të tjera u shprehen kundër.

I pranishëm në Kongres ishte kreu i FFK-së, Fadil Vokrri i cili falenderoi delegatët për votimin.

Flamuri i Kosovës u shpalos gjithashtu në krah të flamujve të shteteve të tjera.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.