Standard.al

Këtë talent nuk e keni parë asnjëherë…

0

Një i ri nga Gjermania ka një mënyrë të veçantë të krijimit të veprave të artit, duke përdorur kanavacë ngjitës dhe rërë.

Tim Bengel, 24 vjeç nga Shtutgardi, Gjermani, mbulon një kanavacë të bardh me një ngjitës të veçantë, e cila thahet shumë ngadalë.

Ai pastaj shton rërë të zezë, dhe nganjëherë të artë, në dizajnin e fituar në kanavacë, duke fituar në fund një vepër të mahnitshme art.

 

https://vimeo.com/158353495

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.