Standard.al

Instagrami ka një kuti të fshehtë mesazhesh, ja si ta gjeni

0

Për gjeneratën tonë, nuk ka kënaqësi më të madhe se të marrësh një njoftim nga ndonjë aplikacion.

Kështu, me kënaqësinë me të madhe ju njoftojmë me një inbox sekret në Instagram, i cili mund të mbajë disa mesazhe nga fansat tuaj në jetë.

Ky inbox nuk është aq ndryshe nga ai “other” që është zbuluar në Facebook.Instagram ka një filtrues të veçantë të mesazheve që vijnë nga njerëz me të cilët nuk bashkëveprojmë, për shembull të panjohurit.

Për t’i lexuar këto mesazhe duhet t’i pranoni së pari. Klikojeni kutinë e mesazheve, gjejeni një shirit të kaltër që shkruan “message requests”. Nëse e shihni atë, klikojeni dhe shfletoni mesazhet e filtruara.

54d2ca10-fb4d-0133-2485-0e1b1c96d76b_1463169182-4978710 22954a50-fb4e-0133-e739-0a315da82319_1463169199-534262

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.