Standard.al

Drake cudit fansat, po ju ju pëlqen?

0

Drake ka albumin dhe këngën më të sunksesshme këtë javë, ndërsa ai po qëndron në qendër të vëmendjes në internet për një gjë tjetër.

Ai ka hequr mjekrën e tij dhe kjo  gjë ka bërë që shumë persona në internet të fillojnë shakatë me këtë gjë.

Por, në fotografinë e postuar pa mjekër ka treguar se në dy javë do ta shohim sërish me të dhe se ai eka hequr vetëm për pjesëmarrjen në SNL, pasi një nga skeqet me siguri është dashur të realizohet ku reperi duhet të shfaqej pa mjekër.

CiVoG1YVEAEEsqT

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.