Standard.al

Seks oral në mes të rrugës, pamjet që skandalizuan Italinë

0

Fotoja që ka bërë xhiron e uebit tregon një femër që është ulur në gjunjë para një mashkulli dhe  ka shkaktuar debate të shumta dhe akuza ndaj forcave të rendit që lejojnë të ndodhin ngjarje të tilla.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.