Standard.al

Gjenden 17 pikturat me vlerë 16 milon dollarë, të grabitura 1 vit më parë (VIDEO)

0

17 piktura, ndër to vepra të Rubensit, Tintoretos dhe artistëve të tjerë të rëndësishëm janë zbuluar në një zonë kufitare të Ukrainës, pasi u grabitën vjet nga muzeu Castelvecchio i Veronës në Itali. Veprat kanë një vlerë prej mbi 16 milionë dollarësh dhe do t’i rikthehen muzeut. Veprat ishin fshehur mes barit në një rajon në kufi me Moldavinë.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.