Standard.al

ISIS ekzekuton barbarish të riun gay në syrin e dhjetra fëmijëve (FOTO+18)

0

Banditët e ISIS kanë hedhur nga një ndërtesë një djalë të identifikuar prej tyre si homoseksual që ta shikojnë fëmijët e vegjël.

ISIS ka kryer një ekzekutim barbar të një të riu i cili mendohet të ketë qënë homoseksual duke e hedhura atë nga maja e një ndërtese të lartë.

Sipas burimeve lokale i riu është dënuar për “homoseksualitet” vepër e kuajtur krim dhe për këtë është dënuar nga një grup militantësh duke e hedhur nga 5 kate ndërtesë në zonën e Manbij në Aleppo.  Ngjarja ka ndodhur në syrin e një turme të madhe njerëzish të shoqëruar dhe nga dhjetra fëmijë. Pamjet tregojnë se si ISIS e ka lidhur duart dhe sytë viktimës që të mos shohë asnjë gjë.

Ata e shtyjnë djalin nga ndërtesa dhe pas rënies në tokë ai gjuhet me gurë nga turma e cila shan me zë të lartë.

Banorët e Manbijt ishin mbledhur për të dëshmuar ekzekutimin e një njeriu të dënuar për “homoseksualitet”. Kjo nuk është hera e parë që ISIS ekzekuton në mënyrë makabre persona të gjetur fajtorë për homoseksualitet.Standard.al

33F4834B00000578-0-image-a-15_1462716115616 33F4834300000578-0-image-m-26_1462716254559 33F4833F00000578-0-image-m-25_1462716194230 33F4834B00000578-0-image-a-15_1462716115616 33F4834F00000578-0-image-a-8_1462716059785

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.