Standard.al

Çani tregon arsyen se përse i puth femrat në emision: “Do ta bëj sa herë të kem mundësi”

0

Moderatori i “Zonë e lirë” ka treguar arsyet e vërteta se përse i puth femrat në buzë në emisionin e tij. I ftuar në EliteZone,

Çani ka folur “pa doreza” duke treguar arsyen e këtij zakoni.

Ai e pranon se e bën këtë veprim pak për show e pak për të shijuar puthjet e femrave të ftuara në emisionin e tij, si dhe shton se do ta bënte këtë gjë sa herë të kishte mundësi. Gjithashtu, i pyetur se si reagon bashkëshortja e tij për këtë gjë, ai shprehet se asaj i pëlqen shumë kjo gjë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.