Standard.al

Penisi nuk është vetëm për seks dhe urinë, ja çfarë nuk dini

0

Shkencëtaret në Universitetin e “Cyrihut” së fundi kanë publikur një studim në “Gazeta e Mjekësisë Seksuale”, i cili kishte për qëllim t’i përgjigjej pyetjes:
“Çka e bën një penis të duket i pashëm?”. Ky studim grup-fokusi kishte një grup prej 105 femrave, të moshës nga 16 deri në 45 vjeç, për t’i renditur “rëndësinë e tetë aspektet rreth penisit” – nga madhësia deri tek qimet – duke ju treguar atyre shumë lloje të peniseve. Pastaj atyre u ishte kërkuar që t’i përshkruanin si normal apo jo-normal.
Përfundimi i tyre i përgjithshëm: Madhësia nuk ka rëndësi, përderisa duket i bukur dhe i mbajtur mirë.
Ja si u bë renditja përfundimtare, nga aspektet më të rëndësishme të penisit, deri tek ato më pak të rëndësishme:
Paraqitja e përgjithshme kozmetike
Dukja e qimeve
Lëkura e penisit
Madhësia e penisit
Forma e kokës së penisit
Gjatësia e penisit
Dukja e testikujve
Pozicioni the forma e kanalit të urinës (uretra)
Pra, shihet qartë se kanali i urinës është injoruar pothuajse krejtësisht nga të gjithë.
Përderisa hulumtimi fillimisht ishte bërë për një studim mjeksor për meshkujt që kishin pasur ndërhyrje kirurgjike, për të rregulluar kanalin e urinës, ky studim na sjellë disa detaje rreth standardeve të llojllojshme rreth bukurisë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.