Standard.al

Këtë vajzë nuk e gënjeni dot, ka gjetur si të zbulojë nëse ke silikon në trup apo jo (VIDEO)

0

Një modele nga Tajlanda pretendon se mund të zbulojë kush ka implante silikoni në gjoks, vetëm duke lëshuar drita të telefonit të zgjuar.

Wichooda Cheycom e cila e ka mbushur gjoksin artificialisht për ta pasur më të fryrë, demonstron se si mund ta shohë këtë shtesë.

Në një video të regjistruar në errësirë, modelja vë telefonat poshtë gjoksit dhe i ndezë dritën.

Derisa gjoksi i saj ndriçohet nga drita, shihen disa pjesë të errëta ku qëndrojnë shtesat e silikonit.

https://www.youtube.com/watch?v=aFzHZ0qQ6cI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.